Valle Wigers

En ny början

Jag har X Publishing att tacka för så mycket att ett blogginlägg om saken inte kan kännas annat än futtigt. Sättet vi mejslade fram God natt, oktober tillsammans på kommer alltid att ha en särskild plats i mitt hjärta. Jag visste direkt att jag aldrig skulle lämna förlaget – om inte något oförutsägbart inträffade. Nu har Hanna och Ka bestämt sig för att vända blad och släppa såväl X:et som publicerandet. Beslutet lämnade mig och mina medförfattare i ett slags limbo, men samtidigt visste vi att allt de gjorde skedde med vårt bästa för ögonen, för det är så den funkar, denna drömduo.

 

I dag kom så beskedet att Gilla Böcker tar över utgivningen. Och vi X-X-författare kan fira jul med en mindre klump i magen, även om ett stråk av sorg kommer att följa oss ett bra tag framöver. Men Gilla känns fantastiskt spännande. Det är svårt att föreställa sig ett bättre förlag att lära känna nya stränder hos.

 

Pressmeddelande: Gilla Böcker tar över X Publishings utgivning

 

På bilden Karin J med snygg påse.

 

kakan